Povestea AncoDent

AncoDent este o clinica de stomatologie privata care ofera pacientilor sai servicii stomatologice de prima calitate complete si realizate in conditii optime de igiena si profesionalism, utilizându-se materiale si instrumente de ultima generatie si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde.

 

Echipa medicala care lucreaza In cadrul clinicii stomatologice este formata din profesionisti cu o experienta vasta In acest domeniu, ce garanteaza calitate si seriozitate In rezolvarea problemelor legate de sanatatea dumneavoastra dentara.

 

In cadrul clinicii noastre veti primi toata atentia echipei de medici dentisti si a personalului de secretariat si veti beneficia de serviciile stomatologice de top oferite de noi.

 

Vizita dumneavoastra la medicul dentist nu poate fi decât una confortabila si relaxanta avand In vedere atmosfera placuta si primitoare prezenta atât In zona de primire, cât si In cabinetele dentare.

Echipa noastra

Faceti cunostinta cu cei care au grija sa sanatatea si frumusetea zambetului dumneavoastra! Ei sunt echipa AncoDent, o echipa tanara si dedicata meseriei lor!

DrCosminSasu-ancodent

Dr Cosmin Sasu

Medic Specialist Stomatolog
DrSandulescuMadalin-Ancodent

Dr Sandulescu Madalin

Medic Specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala
DrPetreAvidis-Ancodent

Dr Petre Avidis

Medic Stomatolog
DrMunteanuVicentiuAdrian-Ancodent

Dr Munteanu Vicentiu

Medic Stomatolog
DrAniellaSasu-anodent

Dr Aniella Sasu

Medic Specialist Ortodont
DraghiciCristina-Ancodent

Draghici Cristina

Asistent Manager
ElizaDelevadova-Ancodent

Eliza Delevadova

Asistent Medical
CirjaliuIonela-Ancodent

Cirjaliu Ionela

Asistent Medical
CostacheIleana-Ancodent

Costache Ileana

Asistent Medical
GogaConstanta-Ancodent

Goga Constanta

Asistent Medical
CirsteaCarina-Ancodent

Cirstea Carina

Asistent Medical
TanasoiuStefaniaDenisa-Ancodent

Tanasoiu Stefania Denisa

Asistent Medical

Mesaj CEO

DR Aniella Sasu si DR Cosmin Sasu: Am creat o clinica pe placul nostru.

 

Dupa ce ne-am obtinut diplomele de medic specialist, ne-am dat seama ca in sistemul de stat nu vom putea practica niciodata stomatologia la nivelul la care ne doream si ca singura sansa era sa ne facem propria “afacere” pe care sa o gestionam noi asa cum ne doream, cu aparatura moderna si intr-un spatiu placut, primitor, curat.

 

Practic, am cautat sa cream un mediu in care sa conferim pacientilor respectul de care au nevoie, in care sa-i intampinam cu zambetul pe buze si sa-i ajutam sa-si rezolve problemele medicale.

Ce spun pacientii nostri!

Ancodent in imagini

Pentru a intelege mai bine ce presupune activitatea noastra, am reusit sa surprindem cateva cadre din activitatea de la clinica AncoDent.

Vrei sa faci o programare? Sau ai o nelamurire? Contacteaza-ne acum.