Servicii

Serviciile AncoDent inseamna profesionalism si respect pentru pacienti. Indiferent de ce au nevoie, acestia vor gasi in echipa noastra un partener de incredere.

Chirurgie dentara si maxilofaciala

Chirurgie dentara si maxilofaciala

Activitatea de chirurgie orala si maxillofaciala, desfasurata in cadrul clinicii noastre, incepand cu cea mai simpla extractie dentara si culminand cu reconstructiile osoase complexe, reprezinta, de fapt, fundatia viitoarelor reconstructii protetice sau ortodontice, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura atat de un zambet frumos si sanatos, cat si de o masticatie eficienta.

 

Astfel, fie ca aveti nevoie de o extractie in scop ortodontic, fie ca aveti nevoie de o reabilitare complexa prin implanturi dentare, procedurile desfasurate in clinica noastra, se vor face sub un bun confort anestezic, iar conduita postoperatorie va fi de o asa maniera, incat neplacerile (inerente unei interventii chirurgicale) sa fie minime si tinute sub control.

 

Fiecare interventie chirurgicala va fi precedata de un consult prealabil, in care vi se va explica in ce consta planul de tratament chirurgical propus si care sunt indicatiile pe care trebuie sa le urmati, precum si perioadele de timp in care se vor desfasura interventiile.

Protetica si estetica dentara

Protetica si estetica dentara

Protetica si estetica dentara au parcurs un drum lung in ultimii 15 ani, iar odata cu dezvoltarea coroanelor si fatetelor dentare de portelan de inalta rezistenta si estetica, pacientii pot acum sa obtina restaurari estetice ceramice foarte frumoase si rezistente.

 

Obtinerea unui zambet de revista care sa fie totodata in armonie cu chipul pacientului si sa confere rezistenta in timp, a fost preocuparea echipei Ancodent, echipa care s-a instruit continuu prin participarea la diverse cursuri de specialitate. Folosind experienta noastra, putem sa oferim pacientilor un model de studiu 3D, numit model Wax Up cu proprii lor dinti, model dupa care putem obtine un zambet care sa se potriveasca perfect fiecarui pacient.

 

O data proiectat zambetul dorit, putem sa trecem la alegerea tipului de restaurare protetica si alegerea materialului. Restaurarea poate fi fateta dentara, punte dentara sau coroana dentara. Echipa noastra discuta cu fiecare pacient cu mare atentie pentru ca acesta sa beneficieze de un plan de tratament corect, din care sa rezulte un zambet perfect.

 

Restaurarile de portelan si zirconiu, indiferent ca sunt coroane, punti sau fatete au o rezistenta remarcabila, permit schimbarea culorii dintilor si nu se pot pata.
Pentru un zambet perfect nu ezitati sa contactati practicienii clinicii Ancodent.

Stomatologie pediatrica

Stomatologie pediatrica

Pedodontia este specialitatea stomatologica ce are in vedere profilaxia si tratamentul afectiunilor specifice dentitiei temporare (extractiii, fluorizari, sigilari) si a dentitiei permanente tinere.

 

Clinica dentara AncoDent are un loc special conceput si creat pentru nevoile stomatologice ale copiilor. Un mediu placut, cu medici dedicati meseriei lor, care au pregatire profesionala specifica.

 

Copiii care nu doresc sa colaboreze sau au teama de medicul dentist pot beneficia, la cererea parintilor, de anestezie prin inhalo-sedare/ anestezie constienta (in inhalo-sedare se utilizeaza protoxidul de azot in combinatie cu oxigenul).

 

Sanatatea dentara a copilului dumneavoastra este un lucru foarte important! Mergeti din timp cu copilul la un consult stomatologic, astfel incat afectiunile dentare sa fie din timp tratate!

 

Pe langa asta, vizita la cabinetul stomatologic reprezinta si o forma de educatie pentru cei mici.

 

Ei invata inca de varste fragede cat de importanta este igiena orala, cum sa-si ingrijeasca bine dintii si cum sa apeleze la un specialist, ori de cate ori intampina o problema medicala.

Ortodontie

Ortodontie

Ortodontia se ocupa cu diagnosticarea, preventia si corectarea anomaliilor dento-maxilare. Dintii inghesuitii sunt mai greu de intretinut si pot fi pierduti mai devreme din cauza cariilor sau bolii parodontale. Acestia obliga muschii masticatori la un efort suplimentar, fapt ce poate duce la dureri de cap, suferinta articulatiei temporo-mandibulare si, bineinteles, aspect inestetic al zambetului.

 

Asociatia Americana de Ortodontie recomanda ca pana la 7 ani orice copil sa fie examinat de un medic specialist ortodont. Unele anomalii dento-maxilare necesita tratament ortodontic precoce, la varste fragede, iar altele se trateaza mult mai tarziu, cand pe arcade sunt prezenti dintii permanenti si beneficiem si de puseu de crestere prepubertar. Cu toate astea, nu avem limita de varsta si putem avea rezultate deosebite chiar si in cazul pacientului adult.

 

In clinica noastra, folosim aparate ortodontice fixe si mobile precum si allignere transparente, special concepute pentru fiecare pacient in functie de varsta, complexitatea si particularitatea anomaliei dento-maxilare.

Endodontia

Endodontia

Endodontia este specialitatea medicinei dentare care se ocupa cu tratarea afectiunilor pulpare, ”nervul”, cum mai este cunoscut.

 

Tratamentul endodontic este necesar atunci cand pulpa dentara prezinta o inflamatie ireversibila cauzata de aparitia unei carii profunde, a unui traumatism dentar sau a unei carii secundare.

 

Tratamentul endodontic este un tratament predictibil ce permite pastrarea unui dinte (ce prezinta afectarea pulpara), pe arcada in conditiile in care se porneste de la un diagnostic si un plan de tratament corect.

 

Clinica noastra ofera tratamente de canal la cel mai inalt standard, utilizand echipamente de ultima generatie:
– Microscop Leica M320
– Micromotor Sirona
– Apex Finder Morita
– Computer Tomograf Sirona
– Conceptul de izolare al dintelui cu diga
– Laser Lite Touch si Laser Elexion
– Inhalosedare.

Radiologie

Radiologie

Pentru a avea parte de o interventie de succes, este nevoie ca mai intai sa ne dam seama care este problema. Astfel, oferim pacientilor nostri un serviciu de radiologie dentara bazat pe echipamente moderne si performante.