Stomatologie pediatrică

Pedodonția este ramura stomatologiei specializată în prevenirea și tratamentul afecțiunilor specifice dinților temporari și a celor permanenți la copii. Aceasta implică proceduri precum extractii, fluorizări și sigilări.

Clinica dentară AncoDent oferă un mediu prietenos și specializat, dedicat nevoilor stomatologice ale copiilor. Avem medici cu experiență și pregătire profesională specifică, gata să ofere îngrijire de calitate.

Pentru copiii ce se tem de vizita la dentist sau care nu cooperează, putem administra anestezie prin inhalo-sedare/ anestezie conștientă, folosind protoxidul de azot în combinație cu oxigenul, la cererea părinților.

Sănătatea dentară a copilului dumneavoastră este esențială! Vizitele regulate la stomatolog sunt cruciale pentru tratarea afecțiunilor dentare în stadii incipiente.

De asemenea, vizita la cabinetul stomatologic poate fi o oportunitate de educare pentru copii. Încă de la o vârstă fragedă, ei învață importanța igienei orale, cum să își îngrijească dinții și cum să ceară ajutorul specialistului în caz de probleme medicale.